Let op: (Kerst)orders voor of op 16 dec. besteld = uiterlijk 23 dec. verzonden
Door drukte bij Post NL kan het zijn dat de verzending van je pakket langer duurt dan de gebruikelijke 1 werkdag. Hier hebben wij geen invloed op.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
01807-21629

Ballon versturen 

De perfecte gift voor elke gelegenheid!

Verras iemand bij een gelegenheid met een leuke ballon! Je kan namelijk voor elke gelegenheid wel een ballon geven. Bij Giftdeals kan je de ballonnen ook nog eens personaliseren naar wens. Zo hebben wij grote helium ballonnen die je kan ontwerpen met een leuke of lieve tekst. Daarnaast kan je ook kiezen voor een standaard ontwerp op een ballon! Of wat dacht je van een gevulde cadeau ballon? In deze ballonnen zit een leuke gift! 

Bekijk het gehele assortiment aan ballonnen en kies je favoriet!

Happy Horse

Personaliseer je eigen ballon

Klaar met die standaard ballonnen? Ontwerp zelf je eigen ballon bij Giftdeals!

Je kan helemaal zelf je eigen ballon ontwerpen. Ga voor een leuke oneliner of bijvoorbeeld de naam van de persoon. Jij bepaalt helemaal zelf welke tekst er op de ballon komt!

Naast ballonnen hebben wij nog veel meer leuke gifts! Geef een gevuld blikkie cadeau met snoepgoed of een schattige knuffel. Of kies voor losse gifts en voeg ze samen in een leuke giftbox naar keuze. Combineer bijvoorbeeld een Happy Horse knuffel met een slabbetje en baby muts en kies je favoriete giftbox!

Heb je vragen over de ballonnen of een andere gift?
Neem dan telefonisch contact met ons op via:  0180-721629