Op woensdag 30 september zijn wij dicht i.v.m. een bedrijfsuitje. Wij zullen dus niet bereikbaar zijn. Op deze dag kunnen er natuurlijk wel gewoon orders geplaatst worden, maar deze dag worden niet meegerekend in de levertijd.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
01807-21629

Artikel nummer: G18500

KORTING -25%
Kies hier uw kleur
Kies hier uw maat
Kies hier uw kleur
Kies hier uw maat
15.00 p. stuk

Willem Hebbuh ?

Heb je onze bijzondere grappige opdruk al gezien voor koningsdag? Deze is bedacht door het team van Tshirtdeal.
Met deze hoodie val jij tijdens koningsdag wel heel erg op!

Daarnaast is deze trui met capuchon natuurlijk gewoon heerlijk warm, ideaal als het afkoelt op koningsdag. Kortom, een lekkere trui!


Deze trui is gemaakt van:

270 grams
50% katoen en 50% polyester, dus lekker warm!

Kangoeroe zak aan de voorkant

Capuchon met touwtjes


Check altijd even de maattabel en de ware kleuren voordat je dit item in je winkelwagen plaatst!
Wil je er liever nog een naam op laten personaliseren of meer dan 10 stuks bestellen? Onze support medewerkers helpen je hier graag bij. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

Deze hoodie is ook verkrijgbaar in kindermaten. Bekijk dit leuke oranje item voor kinderen. Wil je liever zelf een hoodie ontwerpen voor Koningsdag? Bekijk al onze hoodies en begin met je ontwerp.

Wil je graag een t-shirt bedrukken? Bekijk dan snel ons brede assortiment!

De leuke hoodie met de tekst 'Ik willem' is ook een leuk item voor deze feestdag. Bekijk deze hoodie nu!

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.