Artikel nummer: 13501

Heren tshirt bedrukken voor Koningsdag?

Niet iedere man vindt de standaard Koningsdag T-shirts leuk en daarom ontwerp je bij Tshirtdeal je eigen shirt voor Koningsdag. Wij drukken jouw shirt precies zoals jij het wilt, met tekst, afbeeldingen of logo’s. Wees creatief en maak een mooi shirt ter ere van onze koning. Je bestelt je unieke Koningsdag shirt al vanaf €7,- inclusief 1 regel tekst! Mooie en goedkope prijs, voor super kwaliteit!

Wil je meer tekst? Dat kan voor € 0,75 per regel. Ook een logo is mogelijk:
Afbeelding tot 11 cm € 2,50 (normaal € 4,-)
Afbeelding 11cm of groter € 5,- (normaal € 8,-)

Heb je vragen over het product of kom je niet helemaal uit met het design wat je opmaakt? Neem dan contact op met één van onze support medewerkers. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.Zij helpen je uiteraard graag!

Verdere informatie:

185 gram/m2 katoen
100% open end katoenvezel
Schouder tot schouder nekband voor beter draagcomfort
Dubbeldraads gestikt bij armen en boord
Rondgebreid

Is dit niet het t-shirt waar je naar op zoek was? Bekijk dan onze collectie Koningsdag t-shirts / hoodies of ontwerp zelf een Oranje t-shirt.

Een bijpassend t-shirt ontwerpen voor je vriendin zoon of dochter? Bekijk onze oranje t-shirt voor dames of oranje t-shirt voor kinderen.

Bekijk snel ons brede assortiment t-shirts!

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.